Thema Stille Week 2024 "Passievruchten" 

Zoals elk jaar wordt ook dit jaar een stille week georganiseerd. Dit is in de week voorafgaand aan Pasen en valt dit jaar van 24 tot en met 31 maart, want ook Palmzondag en Pasen worden meegenomen in hetzelfde thema. Dit jaar is het thema “Passievruchten”.

Wees welkom om ook te komen ontdekken wat dit voor u of voor jou betekent. Wat bedoelen we met Passievruchten? En wat heeft dat met de lijdenstijd of met Pasen te maken?

Soms kun je met een thema of met een woord meerdere kanten op en beleven we het ieder op onze eigen manier. Zoals we vorig jaar stil stonden bij het thema “Wie is Jezus?” en vooral ”Wie is Jezus voor jou?, mag dat dit jaar ook zo persoonlijk zijn. Wat betekent het woord passievruchten voor jou? Wat betekent het lijden van Jezus voor jou? Wat levert het op? Levert het je iets op of worstel je er misschien juist mee?

Hoe je er ook instaat….vol vertrouwen of juist zoekend, rationeel of emotioneel, gelovend of nog dwalend…je bent welkom. Meer dan welkom! Laten we gewoon met elkaar gaan ontdekken naar wat God ons wil vertellen, wil laten zien, wil leren. Laten we samen stil zijn, bezinnen, zingen, luisteren en delen om vervolgens met Pasen ook samen te mogen vieren. Wees welkom om de bijeenkomsten in de stille week bij te wonen. Alle bijeenkomsten zijn ook via de livestream te volgen.
Hieronder vind u het programma:

  • Palmzondag 24-3 “Dienstbaarheid” aanvang 10.00 uur
  • Maandag 25-3  “Overgave” aanvang 19.30 uur
  • Dinsdag 26-3 “Berouw” aanvang 19.30 uur
  • Woensdag 27-3 “Vrijheid” aanvang 19.30 uur
  • Donderdag 28-3 “Verlangen” aanvang 19.30 uur. Op deze avond zal er D.V. avondmaal zijn.
  • Vrijdag 29-3 “Vergeving” aanvang 19.30 uur
  • Zaterdag 30-3 “Rust” aanvang 19.30 uur
  • Paaszondag 31-3 “Hoop” aanvang 10.00 uur

Met uitzondering van de zondagen zal er op alle avonden stilte zijn vanaf 19.15 uur. Voel je vrij om vanaf die tijd ook al in de kerkzaal plaats te nemen voor een persoonlijk stil moment.