Groeigroepen


In de Elimkerk zijn een aantal groeigroepen actief. Een groeigroep bestaat uit 8 tot 14 gemeenteleden die om de twee of drie weken bij elkaar thuis komen. We leren elkaar beter kennen, spreken over het geloof en bidden met elkaar. Het doel van de groeigroepen is om met elkaar te groeien in geloof. Geloven doe je immers samen!

Enkele reacties van groeigroep leden:

 • “We hebben fijne gespreksavonden. We ontdekken met elkaar wat Gods Woord ons te zeggen heeft. We elkaar helpen in het geloof en we bidden voor elkaar en de gemeente.”
   
 • “Ik ben voor het eerst in deze groep en voel me gelijk helemaal thuis. Mooi om elkaar op te bouwen en van elkaar te leren en dit alles onder de leiding van de Heilige Geest.”
   
 • “Door alles heen ervaren we Gods liefde voor ons. Dat is zo bemoedigend voor het leven van elke dag.”
   
 • “Er is een grote openheid en vertrouwelijkheid binnen onze groep. Fijn om gedachten en gevoelens met elkaar te kunnen delen.”
   
 • “Ik vind het fijn om met medebroeders en –zussen na te denken over verschillende onderwerpen en zo te groeien in het geloof!”

Meer informatie 
Nieuwsgierig geworden? Voor meer informatie over de groeigroepen of om je aan te melden kun je terecht bij: Margreet Papai, E-mail: margreet.p@gmail.com, Tel. 06- 16852034

Je bent van harte welkom om je aan te sluiten bij een groeigroep!

Afsluiting Groeigroep avonden in Merwelanden
Afsluitingsavond van een groeigroep in de Merwelanden.