Bidstond

Elke week houden we op zaterdagavond een bidstond. De bidstond wordt gehouden van 19.00 uur tot 20.00 uur in de Elimkerk. Iedereen is van harte welkom om met ons mee te bidden!

Bidden én danken
We bidden en danken met elkaar voor onze gemeente: voor de zondagse erediensten, voor de zieken, de jeugd, de ouderen en de verenigingen. Daarnaast bidden we ook voor andere gebedsonderwerpen. Heb je een gebedsverzoek of dankpunt? Laat het ons weten!

Gewoon binnenlopen
De bidstonden hebben een vrij karakter. Je hoeft je niet op te geven en kunt gewoon binnenlopen om 19.00 uur. Ook als je bijvoorbeeld een enkele keer mee komt bidden vinden we fijn. Je bent welkom om een gebed uit te spreken, maar dat hoeft niet. In gedachten meebidden kan natuurlijk ook.

Waarom vinden we gebed zo belangrijk?

  • Gebed is de basis waarop onze gemeente draait. We zien gebed als de ademhaling van het geestelijk leven van ons als christenen.
  • God vindt het fijn om te horen wat ons bezighoudt. Door te bidden, praten we met God en kunnen we onze relatie met Hem verdiepen.
  • Door te bidden ontvangen we een ander perspectief. Bidden richt ons op de Bron buiten onszelf. 
  • Het is samenbindend om met anderen te bidden.
  • De overwinningen in het Koninkrijk van God kunnen alleen op de knieën behaald worden. Door te bidden leven we vanuit Gods kracht.

Fijn als je met ons mee wilt bidden!