Schuif aan bij Alpha


Ben je op zoek naar de zin van je leven? Vraag je je soms af of er meer is tussen hemel en aarde? Vind je het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten? En houd je van een goed gesprek? Of wil je je gewoon eens verdiepen in het christelijk geloof? Dan is Alpha iets voor jou!

 

Wat is Alpha?
Alpha is de plek waar je jezelf mag zijn. De plek waar je alles mag delen. De plek waar je mag twijfelen. De plek waar je welkom bent. Tijdens elf gezellige bijeenkomsten ontdek je wat het christelijk geloof inhoudt. Er is alle ruimte om het gesprek aan te gaan en je vragen en ideeën te delen.

Op Alpha ontdek je de basis van het christelijk geloof op een laagdrempelige en gezellige manier. Elke Alpha-bijeenkomst bestaat uit drie onderdelen: eten, een inleiding en een kleine groep. Je bent niet de enige Alpha-deelnemer; wereldwijd volgden ruim 25 miljoen mensen een Alpha. In Nederland zijn dat er al ruim 375.000!Waarom?
Alpha denk je samen na over allerlei inspirerende onderwerpen. Iedereen komt met zijn eigen meningen en vragen. Je ontdekt altijd iets nieuws. Je ontmoet nieuwe mensen, met wie je echte, eerlijke gesprekken aangaat. Het is gratis, gezellig en verrijkend! Zin om aan te schuiven? Je bent van harte welkom!

Praktische informatie
Woensdagavond 28 februari is de startavond waarin we kennismaken met elkaar en met Alpha. De eerste avond is geheel vrijblijvend. Daarna kun je beslissen of je er mee door wilt gaan of niet. We beginnen om 18.30 uur en eindigen om 21.30 uur. Deelname is gratis. Locatie: Elimkerk, P.C. Hooftlaan 178 in Papendrecht. 

De andere data zijn: 6 maart, 13 maart, 20 maart, 27 maart, 3 april, 10 april, 24 april, 1 mei, 15 mei en 22 mei (slotavond).

Contact
Voor vragen of om je aan te melden voor Alpha kun je terecht bij Marijke Koers
(bel of stuur een berichtje naar 06-23065773 of mail naar info@marijkekoers.nl).

Voor algemene informatie over Alpha kijk je op www.alphacursus.nl.