60+ bijeenkomsten

Zeven à acht keer per jaar houden we een 60+ bijeenkomst. Senioren van 60 jaar en ouder zijn van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. De bijeenkomsten worden  gehouden op woensdagmiddag meestal van 15:00 tot 19:00 uur. Kijk voor de data in de  agenda.

Mooie middagen

Met elkaar hebben we mooie, gezellige en inspirerende middagen met voldoende tijd voor onderling contact. Meestal nodigen we een spreker uit die ons iets komt vertellen of iets laat zien over een interessant thema. De 60+ bijeenkomst sluiten we altijd af met een (lekkere) maaltijd. Ook vieren we elk jaar Kerst en Pasen met elkaar. En één keer per jaar hebben we een 60+ uitje. Voor elke bijeenkomst willen we graag weten hoeveel mensen er aanwezig zijn in verband met onze inkopen.

Vervoer

Wilt u graag komen maar bent u minder mobiel of heeft u geen beschikking over eigen vervoer? Dan kunnen wij eventueel vervoer voor u regelen. Een opvouwbare rolstoel of rollator kunnen wij vervoeren.
U kunt bellen met Ellie Troost (078 – 6159078) voor vervoer en aanwezigheid,  Ook voor meer informatie over de 60+ bijeenkomsten kunt u bij haar terecht.

We kijken er naar uit om u te ontmoeten!