Jeugdalpha (tweede avond)

Jeugd Alpha
Zaterdagavond 16 september om 19:00 start de JeudAlpha (15-25) weer in de Elimkerk. Je kunt hier op een gezellige en laagdrempelige manier met leeftijdsgenoten praten én nadenken over vragen/ twijfels/ het leven en het christelijke geloof. We nodigen iedereen, maar vooral alle 'ex basis catechisten" van harte uit voor onze startavond (en de rest van het seizoen dat loopt van 16 september t/m 9 december) .
Tijdens een alpha avond zingen we met elkaar, wordt er gesproken over een bepaald onderwerp en vervolgens ga je met je eigen groep en leiding daarover verder praten. Halverwege het seizoen gaan we een weekend met elkaar weg, dit wordt altijd als heel bijzonder ervaren.
Jip zegt zelfs: "Alpha is voor mij een plek van rust, wat gek klinkt want de alpha is ook vaak veel chaos en gezelligheid!? Op de alpha kan ik socializen met andere toffe mensen en met God. ? Ik ben liever bij de alpha op mijn zaterdagavond, dan op welke andere plek dan ook!?"

Als je de éérste avond niet kan, mag je de week erna (23 september)ook nog aanschuiven.

Twijfel je nog óf heb je nog vragen? App/bel/mail met Minka Vermeulen 0622244020 / mailto:jeugdalphapapendrecht@hotmail.com óf kijk op onze website: https://jeugdalpha-papendrecht.nl

Datum:23 september 2023
Tijd:19:00 - 22:00

Delen