Al 13 jaar hebben we in Papendrecht op de laatste vrijdag voor kerst het Lichtjesfeest. 

Een groot evangelisatie evenement, georganiseerd door een samenwerking van 10 Papendrechtse kerken waar ruim 150 vrijwilligers altijd aan mee werken. De laatste jaren trekt het evenement telkens meer dan 2.000 mensen, voornamelijk kinderen van 4-12 jaar uit Papendrecht met hun ouders (familie). 
 

Kom jij ook? Laat je licht schijnen!

Met het thema “Laat je licht schijnen!” komt het Lichtjesfeest voor de dertiende keer terug naar Papendrecht. Voor jong en oud wordt op 15 en 16 december een korte sfeervolleavondwandeling georganiseerd dat in het teken zal staan van het komend Kerstfeest. Je kan vertrekken vanaf De Markt in Papendrecht tussen 18:30 en 19:30 uur. Deelname is gratis.Bij de start krijgen de kinderen een prachtige lamp. Vanaf De Markt slingert de route door en rondom het centrum. Onderweg komt je prachtige optredens en voorstellingen tegen van kinderen, koren, muziek- en theatergroepen.Er zijn al filmpjes gemaakt die bekendheid geven aan deze routes. Kijk hiervoor op:

1.Facebook Lichtjesfeest Papendrecht  https://www.facebook.com/lichtjesfeest

2.Website www.lichtjesfeestpapendrecht.nlEn als laatste, de meest belangrijke vraag; wilt u het tot aan de kerst in uw gebed meenemen? 
Dat de liefde en Het Licht van onze Grote God, kinderen en volwassenen mag raken en verwarmen in deze toch kille afstandelijke tijd!

Liefdevolle groet Yvonne Wemmenhove
Namens de werkgroep Lichtjesfeest Papendrecht
www.lichtjesfeestpapendrecht.nl